h1

azi

iulie 8, 2008

ah…cat de mult iubesc viata asta…

am vazut ca a aparut stire despre faptul ca a fost stres clipul meu…am citit stirea si o sa optez pentru varianta a doua…chiar daca ziua de ieri a fost infecta din cauza vestii primite, azi dimineata ne-a intampinat cu o veste minunata…mai mult pe dragos decat pe mine, dar ma bucur nespus pentru el…

joi noaptea, dupa ce am terminat filmarile si dupa ce toata lumea s-a linistit, dragos mi-a „atras” atentia asupra unui lucru extrem de important…ca sunt libera si ca asta-i cel mai important lucru, indiferent de cat de greu imi este…sunt libera sa fac ceea ce vreau, sa ma exprim cum vreau, sunt libera sa aleg lucrurile care-mi plac si NIMENI nu MAI vine sa-mi spuna ca nu-i corect…O VOI LUA DE LA CAPAT…asa cum m-ati sfatuit sa o fac si va multumesc ca mi-ati scris…asa simt si eu…ceea ce fac, fac pentru ca imi place si asa cum imi place si daca am pornit pe drumul asta voi merge pana la capat…

azi am cautat din nou oameni pentru casting…unii din cei cu care am filmat nu mai pot veni saptamana viitoare asa ca trebuie sa-i inlocuim…dar nu-mi fac griji…cel mai mult ma preocupa vremea…depindem mult de ea dar cred ca vim avea noroc si de data asta…:) am fost, de asemenea, sa punem la punct campania de lansarea a albumului si ne-a venit o idee grozava…:) seara, ne-am vazut cu carmen si andu care se casatoresc si vor sa le fim nasi…:)am fost la o terasa, in cartier si am mancat pe rand caci am alergat dupa sofia care nu mai are stare…:)

„caderile” mele sunt de scurta durata…am invatat sa nu ma pierd cu firea si sa cred ca exista o solutie pentru orice. am invatat ca orice pas inapoi vine cu un motiv pentru a merge, de fapt, inainte…asa ca Azi m-a gasit cu fruntea sus, optimista si pusa pe treaba, Azi m-a gasit cu dragos si sofia (iubitii mei dragi), cu o veste minunata pentru sotul meu si cu muuulte zambete…:)

va doresc s-aveti parte si voi de zambete si dragoste

13 comentarii

  1. ma bucur nespus ca ti-ai revenit si ca ai hotarat sa mergi mai departe,pentru ca meriti asta..si asa cum a spus si dragos esti LIBERA si asta e minunat,pentru ca poti alege ce vrei sa faci,sa fij relaxata,ceea ce e foarte important.sunt sigura ca de data asta o sa iasa totul cum trebuie si chiar daca nu mai poti avea aceeasi oameni langa tine,tot o sa fie bine.supararea asta nici n-ar fi trebuit sa tina mai mult pentru ca ai niste oameni minunati alaturi de tine,si atunci cand privesti in ochii copilului tau,nu mai poate exista niciun fel de grija…mult noroc!


  2. Ma bucur ca ti-ai revenit

    Te astept cu vesti( bune 😛 ) despre clip. PUP


  3. SUPER MESAJ !!!
    SUPER VESTE !

    Lacul oglindeste stelele pt ca vrea sa fie cer 🙂

    stiu un lucru „nu cauti sa fi super matura” sau „experimentata” ci doar … TU.
    si cred ca la sfarsitul zilei cand te privesti in oglinda … recunosti aceeasi furtuna in ochii tai … 🙂
    esti foarte OK.

    un pupic Sofiei !


  4. Draga Dana,
    Nu conteaza nimic din ceea ce a fost, ci doar clipa prezenta…
    Important este sa vezi ceea ce e in fata ta si sa te bucuri…
    Nu exista suferinta, ci doar reactii la anumite situatii cu care trebuie sa ne confruntam…
    Nu lasa nimic sa-ti umbreasca fericirea suprema, aceea de-a fi alaturi de oamenii pe care-i iubesti si care nu-si pot imagina viata lor fara tine…
    Traieste in prezent!


  5. Citesc sporadic pe aici, insa asa cum ti-a mai scris cineva, intru atunci cand am nevoie de ….soare. Asta simt pe blogul tau: o energie pozitiva incredibila. Oamenii care iti sunt alaturi sunt foarte norocosi. Daca prin cateva randuri poti sa emani atata caldura, atata optimism, imi imaginez cum esti in realitate: un om tonic si optimist, care cucereste prin simplitate. Si nu spun vorbe mari…chiar asa simt.

    Vestile rele sunt pretutindeni in jurul nostru si faptul ca mai ai „caderi” nu arata decat ca esti si tu om. E absolut normal si benefic sa-ti traiesti momentele de descurajare, insa si mai important este sa iei din fiecare esec invataurile aferente. Am mai spus cred, pe-aici, ca totul in viata se intampla cu un motiv bine intemeiat. Si cred si eu, la fel ca si tine, ca fiecare esec este o motivatie in plus pentru a merge mai departe.

    Iar daca ai suportul celor dragi, daca celelalte aspecte ale vietii tale iti ofera energia necesara, treci mult mai usor peste orice, decat atunci cand esti singur.

    Ma bucur de bucuriile tale si ale lui Dragos! Sa va traiasca fetita, sa creasca mare si sanatoasa si sa va umple in continuare vietile cu ochisorii ei albastri. Te pup!

    Si astept noul tau clip! 🙂


  6. Yay, bine ca te simti mai optimista!!! Si nu te ingrijora, clipul numero dos va fi si mai misto, ca deja stiti ce aveti de facut cu ochii inchisi 😀 D-abia astept albumul! Ai spus ca o data ce va fi lansat al doilea clip, intra si albumul in magazine, da?


  7. playing and composing was like a religion for me and then it became a profession – Jan A.P.Kaczmarek

    ce motivatie frumoasa…

    o sa-ti placa: http://www.jan-ap-kaczmarek.com/


  8. nimic nu este intamplator dana si cu siguranta orice pas inapoi te motiveaza sa faci doi inainte.


  9. felicitari, atat tie cat si lui dragos…si bravo tie ca ai invatat sa nu te ratacesti cu firea…:) conteaza mult…si, asa cum ti’a zis si dragos, ai libertatea de a face ceea ce iti doresti…nimic nu iti sta in cale…spor la filmari..si stai linistita, vremea va fi frumoasa, pentru tine! pentru ca o meriti 🙂
    ai grija de tine…


  10. Dana,ramane valabila lansarea pe data de 15 iulie?…Ne-ai putea da niste detalii?:*


  11. Buna Dana sunt o fana de-a ta Te-am vazut ieri In Moll Plaza vb la telefon Erai La movie Plex .Acesta este site-ul tau?Imi plc ff mult cum canti si imi plc si videoclipul tau cel nou.Eşti o scumpa si o frumoasa .Debea aştept Sa scoţi nou Cd.Tu ai adresa de hi-5?Sofia e o scumpica Te pup Dulce


  12. buna, doar ce s-a terminat emisiunea in care ai fost invitata la b1… imi place mult cum gandesti si ma bucur pentru tine ca faci ceea ce-ti place, esti foarte linistita si fericita alaturi de familia ta…azi, 🙂 ca despre azi vorbim …mi-ai transmis si mie o energie pozitiva astfel ca zambesc si ma simt fericita ( singura fiind in casa) :). Ascult cu placere melodiile tale pentru ca-mi transmit ,,ceva”
    si ma regasesc in ele.
    multa sanatate tie si familiei tale si multa putere de munca , crede-ma, merita.
    dana 33 ani spania


  13. cat de frumos scrii, si cat de frumos stii sa imbini cele doua aspecte esentiale ale vietii: personalul si profesionalul :ok:



Lasă un comentariu